Ny hjemmeside for Lederhosen Wimmer

Håndværk, tradition & kvalitet i over 120 år – altså Lederhosen Wimmer. En familievirksomhed i Mariazell, som især er kendt for den bedste vaskeskindsgarvning og for produktion af hjorteskindstøj af høj kvalitet. Uanset om det er lederhosen, vester, jakker, jakker eller nederdele - bybutikken i Mariazell byder på Østrigs største lager af håndlavet gemseskindstøj.

Lederhosen Wimmer blev grundlagt i 1892 og er nu en to-dobbelt mestervirksomhed, der vedligeholder to håndværk, der er blevet sjældne med garvning og sadelmageri. I mere end et århundrede er viden og teknologi relateret til håndværket blevet videregivet fra generation til generation.

Familievirksomheden var ikke kun i stand til at overbevise os om kvaliteten af ​​sine produkter, talrige referencer - herunder kendte personer som Hannes Trinkl, Patrick Ortlieb eller prof. Peter Weck - taler for Lederhosen Wimmers succes.

For at tilbyde håndværksvirksomheden en online scene for arbejdet som garvermester og sækkemager, kunne vi sammen med vores kunde redesigne hjemmesiden. Og resultatet er ret imponerende - enkelt, moderne og overskueligt!

Overbevis dig selv på: https://www.lederhosen-wimmer.at/