Nyt: tiltalende apotekswebsted inklusive en moderne onlinebutik

For nylig fik vi også lov til at arbejde inden for det medicinske område og teknisk implementere et moderne webdesign til en apotekshjemmeside. Hertil hører også sin egen netbutik, hvor kunderne nu kan få fat i alle varer til deres sundhed og velvære, lige fra hudplejeprodukter til kosmetik og solbeskyttelse, til tandplejeprodukter, kosttilskud og meget mere.

Vores mål var at skabe en moderne, overskuelig og velstruktureret hjemmeside, hvor kunderne med det samme kan se apotekets omfattende sortiment og nemt finde rundt. Værdifuld information og tips om sundhed, velvære og skønhed deles via hjemmesidens blog for at skabe et tillidsfuldt grundlag for alle medicinske ydelser og produkter og for at understrege virksomhedens kompetence.

Vores ydelser omfattede rådgivning om design og brugervenlighed samt teknisk implementering af hjemmesiden og butikssystemet, som nu nemt og med få klik kan vedligeholdes af apotekets personale selv.

Vil du også gerne redesigne din hjemmeside eller sælge dine produkter online?