Rakendus teie vallale: kodanikuteenus on tehtud lihtsaks!

Tänu lihtsale suhtlusele oma kogukonnarakenduse kaudu saavad kodanikud oma muredest vallakantseleile edastada ilma igasuguse bürokraatliku pingutuseta ning on alati kursis oma päringute edenemise ja kogukonnaelu uudistega.

Omavalitsused hoiavad alati kõikidel ülesannetel silma peal ja suudavad neid sisemiselt ülimalt efektiivselt ja väliselt kõigile arusaadavalt teha. Lisaks saab teie kogukond kasutada suhtlus- ja teabeplatvormina rakendust, mis on teie kogukonna nime all tasuta allalaaditav Google Playst või Apple App Store'ist.

Lisaväärtus teie kodanikele...

läbi app Kodanikud saavad kiiresti ja lihtsalt saata päringud vallakantseleisse. Selleks loovad kasutajad erinevatele valla poolt määratud kategooriatele – näiteks „Kahjud“, „Tänavavalgustus“ või „Ideed ja parendusettepanekud“ – pileteid, kirjeldavad oma soovi lühidalt ja saavad vajadusel lisada fotosid.

...ja teie kogukond

Iga pilet satub vallakantseleisse äpi push-teate ja soovi korral ka e-posti teel, edastatakse vastutavasse büroosse ja nende poolt töödeldakse. Niipea, kui teade on käsitletud, saab kodanik äpi kaudu teate edenemisest ja teab seega, et tema muret võetakse tõsiselt ja sellega tegeletakse. Niipea kui probleem on lahendatud, saab kodanik teatise pileti muutunud staatuse kohta, mis on nüüd kantud "Lahendatud piletid" alla.

Paindlik disain

Lisaks on võimalik, et teie kogukonna rakendus suhtlus- ja teabeplatvormina. Näiteks saab tõuketeadete kaudu saata olulisi kohtumisi ja kasulikku teavet. Kõik olemasolevad kogukonna ajalehe e-paberid, samuti prügi- ja sündmustekalendrid saab samuti rakenduse kaudu otse oma veebisaidile linkida. 

Kasu räägib enda eest

  • Hoidke ülevaadet: Tänu kodanikuteeninduse äpile on teie töötajatel kodanike muredel alati silma peal.
  • Kiire reageerimine: Igale saadud piletile saab kiiresti reageerida teatega, mida saab soovi korral automatiseerida, et kodanikud teaksid, et nende murega tegeletakse.
  • Töötage tõhusalt: Saadud piletid edastatakse otse vastutavasse büroosse. Vajadusel saab paika panna prioriteedid ja tähtajad, mis lihtsustab oluliselt sisemisi tööprotsesse.
  • Suhtle lihtsalt: Saate hoida oma kodanikke oluliste kuupäevade ja uudistega kursis tõukemärguannete kaudu.
  • App Store'is tasuta: Teie vallateenuse rakendus on kõigile kodanikele tasuta allalaaditav Google Playst või Apple App Store'ist oma valla nime all

Wagna vald – kodanikuteeninduse rakendus võrgus

Wagna turulinn kasutab uut kodanikuteeninduse äppi juba edukalt.
Laadige rakendus kohe tasuta alla oma mobiiltelefoni...