Uus: ahvatlev apteegi veebisait, sealhulgas kaasaegne veebipood

Hiljuti saime loa töötada ka meditsiinivaldkonnas ning rakendada tehniliselt apteegiveebi kaasaegset veebidisaini. See hõlmab ka oma veebipoodi, kust kliendid saavad nüüd hankida kõik oma tervisele ja heaolule suunatud kaubad nahahooldustoodetest kosmeetika- ja päikesekaitsetoodeteni, hambahooldustoodete, toidulisandite ja palju muuni.

Meie eesmärk oli luua kaasaegne, selge ja hästi üles ehitatud veebileht, kus kliendid saavad koheselt tutvuda apteegi laia valikuga ja hõlpsalt orienteeruda. Veebi ajaveebi kaudu jagatakse väärtuslikku infot ja näpunäiteid tervise, heaolu ja ilu kohta, et luua usalduslik alus kõikidele meditsiiniteenustele ja toodetele ning rõhutada ettevõtte kompetentsi.

Meie teenuste hulka kuulusid nii disaini ja kasutusmugavuse alane nõustamine kui ka kodulehe ja poesüsteemi tehniline teostus, mida saavad nüüd lihtsalt ja vaid mõne klikiga hooldada apteegi töötajad ise.

Kas soovite ka oma veebisaiti ümber kujundada või oma tooteid veebis müüa?