Sähköpostin määritys Android Gmail -sovellus

Seuraavassa kuvataan sähköpostitilin määrittäminen Androidin Gmail-sovelluksessa.

Pääset asetuksiin seuraavasti:
Pyyhkäise oikealle vasemmasta reunasta. Kohta "Asetukset" näkyy valikon toiseksi viimeisessä paikassa.
Napsauta asetuksista "Lisää tili".

Seuraavassa vaiheessa valitaan sähköpostin tarjoaja.
Napsauta "Muu" tästä.

Sitten sinun on kirjoitettava koko sähköpostiosoitteesi ja napsautettava "Aseta manuaalisesti".

Tilin tyyppiä valittaessa suosittelemme "IMAP".

Seuraavassa vaiheessa sinun on syötettävä salasanasi ja vahvistettava se painamalla "Seuraava".

Saapuvan postin palvelimen (IMAP/POP3) asetukset on määritetty seuraavassa maskissa.

Koko sähköpostiosoitteesi tulee syöttää käyttäjätunnukseksi.

Normaalisti salasana otetaan automaattisesti käyttöön edellisestä vaiheesta.

Sähköpostipalvelin on "mx.koerbler.com” päästäksesi sisään.

Vahvista syöttämäsi tiedot napsauttamalla "Seuraava".

Lähtevän postin palvelimen (SMTP) asetukset seuraavat nyt.

Rekisteröityminen vaaditaan, joten painike on aktivoitava tätä varten.

Tässäkin käyttäjätunnukseksi tulee syöttää koko sähköpostiosoitteesi.

Kuten postilaatikossa, mx koskee myös tätä.koerbler.com palvelimena.

Vahvista syöttämäsi tiedot uudelleen napsauttamalla "Seuraava".

Lopuksi voit määrittää haluamasi synkronointiasetukset ja lähettäjän nimen.

Nämä asetukset ovat vapaasti valittavissa.