Sähköpostiasetukset Thunderbird

Seuraavassa kuvataan sähköpostitilien määrittäminen Thunderbirdillä.

Mozilla Thunderbird on todistettu sähköpostiohjelma, jota voidaan käyttää ilmaiseksi.
Lataa Thunderbird

Jotta voit lisätä uuden sähköpostitilin, sinun on avattava "Tiliasetukset" päävalikon "Extras" -kohdasta.
(Thunderbirdissä valikko on oletusarvoisesti piilotettu. Näytä se painamalla ALT.)

"Tiliasetukset" -kohdasta löydät avattavan "Tilitoiminnot"-valikon, jossa on vaihtoehto "Lisää sähköpostitili…".

Syötä seuraavat tiedot syöttömaskiin:

• "Nimesi" näkyy viestin vastaanottajan lähettäjänä.
  • "Sähköpostiosoitteesi" ja siihen liittyvä "salasana".

Napsauta sitten "Seuraava".

Asetuksia ei todennäköisesti tunnisteta automaattisesti.
Napsauta siksi "Muokkaa manuaalisesti".

Alla oleva grafiikka näyttää asetukset, jotka tulisi tehdä.

• Suosittelemme käyttämään IMAP-tilityyppiä.
  • Sähköpostipalvelin on mx.koerbler.com (IMAP, POP3 ja SMTP).
  • Voit käyttää kuvassa näkyvää salausta.
  • Käyttäjätunnus = sähköpostiosoite

Kun olet tehnyt nämä asetukset, ne on testattava uudelleen.

Jos asetukset on tehty oikein, uusi sähköpostitili voidaan luoda napsauttamalla "Valmis" ja on siten käyttövalmis.