Sovellus kunnallesi: kansalaispalvelu helppoa!

Oman yhteisösovelluksen kautta tapahtuvan mutkattoman viestinnän ansiosta kansalaiset voivat ilmaista huolensa kunnanvirastoon ilman byrokratiaa ja saavat aina tietoa tiedustelujensa etenemisestä ja yhteisöelämän uutisista.

Kunnat pitävät aina silmällä kaikkia tehtäviä ja voivat tehdä ne sisäisesti erittäin tehokkaasti ja ulkoisesti jokaisen ymmärtämällä. Lisäksi yhteisösi voi käyttää sovellusta, joka on saatavilla yhteisönimelläsi ilmaiseksi ladattavana Google Playsta tai Apple App Storesta, viestintä- ja tiedotusalustana.

Lisäarvoa kansalaisillesi...

kautta app Kansalaiset voivat lähettää tiedustelut nopeasti ja helposti kunnanvirastoon. Tätä tarkoitusta varten käyttäjät luovat lippuja kunnan määrittelemiin eri luokkiin - esimerkiksi "Vahinko", "Katuvalaistus" tai "Ideoita ja parannusehdotuksia" - kertovat pyynnöstään lyhyesti ja voivat tarvittaessa lisätä kuvia.

...ja yhteisösi

Jokainen lippu päätyy kunnanvirastoon sovelluksen push-ilmoituksen kautta ja haluttaessa myös sähköpostitse, toimitetaan edelleen virastolle ja sen käsittelemään. Heti kun ilmoitus on käsitelty, kansalainen saa ilmoituksen edistymisestä sovelluksen kautta ja tietää siten, että hänen huolensa otetaan vakavasti ja siihen puututaan. Heti kun ongelma on ratkaistu, kansalainen saa ilmoituksen lipun muuttuneesta tilasta, joka on nyt arkistoitu kohtaan "Ratkaistut liput".

Joustava muotoilu

Lisäksi on mahdollista, että sinä yhteisösovellus viestintä- ja tiedotusalustana. Esimerkiksi tärkeitä tapaamisia ja hyödyllisiä tietoja voidaan lähettää push-ilmoitusten kautta. Yhteisön lehden olemassa olevat e-paperit sekä roska- ja tapahtumakalenterit voidaan myös linkittää suoraan verkkosivustollesi sovelluksen kautta. 

Edut puhuvat puolestaan

  • Pidä yleiskatsaus: Kansalaispalvelusovelluksen ansiosta työntekijöilläsi on aina silmällä kansalaisten huolia.
  • Reagoi nopeasti: Jokaiseen saatuun lippuun voidaan reagoida nopeasti ilmoituksella, joka voidaan haluttaessa automatisoida, jotta kansalaiset tietävät, että heidän huolenaiheisiinsa puututaan.
  • Työskentele tehokkaasti: Vastaanotetut liput toimitetaan suoraan vastuutoimistoon. Tarvittaessa voidaan asettaa prioriteetteja ja määräaikoja, mikä yksinkertaistaa merkittävästi sisäisiä työprosesseja.
  • Kommunikoi helposti: Voit pitää kansalaisesi ajan tasalla tärkeistä päivämääristä ja uutisista push-ilmoitusten avulla.
  • Ilmainen App Storessa: Kuntapalvelusovelluksesi on kaikkien kansalaisten saatavilla ilmaiseksi ladattavana Google Playsta tai Apple App Storesta kuntasi nimellä

Wagnan kunta – kansalaispalvelusovellus verkossa

Wagnan kauppakaupunki käyttää jo menestyksekkäästi uutta kansalaispalvelusovellusta.
Lataa sovellus nyt ilmaiseksi matkapuhelimeesi...