Machines hero verkossa wordpressin avulla

Maschinen Held on luotettava kontakti koneenrakennuksessa, konekaupassa, pienlaitteiden ja traktoreiden korjauksissa, erityisesti viininviljelytekniikan alalla Leutschach an der Weinstraßessa. Toimitusjohtaja ja yrityksen perustaja Markus Pinnitsch on kahden vuosikymmenen ammattikokemus. Hän johtaa Maschinen Held -yhtiötä yhdessä vaimonsa Alexandran ja kolmen muun työntekijän kanssa intohimolla ja elinvoimalla.

Sivusto on uusittu WordPressillä. WordPressin suuri etu on, että Maschinen Heldillä on nyt täysi määräysvalta verkkosivuillaan. Nykyisiä laajennuksia, niin kutsuttuja WordPress-laajennuksia, on käytännössä rajaton maailma. Nämä ovat usein ilmaisia ​​tai erittäin edullisia yksittäisiin verkkokehityksiin verrattuna. Tämä antaa Maschinen Heldille rajattoman vapauden tehdä verkossa mitä sydämesi haluaa.

Löydät uudet verkkosivut osoitteesta www.maschinenheld.at. Olisimme erittäin iloisia vierailusta! Yhtenä Steiermarkin johtavista WordPress-verkkotoimistoista tuemme sinua mielellämme WordPressin uudelleenkäynnistys hävitettäväksi!