Uusi verkkosivusto Lederhosen Wimmerille

Käsityötä, perinteitä ja laatua yli 120 vuoden ajalta – siis Lederhosen Wimmer. Perheyritys Mariazellissa, joka tunnetaan erityisesti parhaasta säämiskäparvituksesta ja laadukkaiden peuravaatteiden valmistuksesta. Olipa kyseessä neulehousut, neulepuserot, takit, takit tai hameet – Mariazellin kaupunkikauppa tarjoaa Itävallan suurimman käsintehtyjen säämiskäpeuravaatteiden varaston.

Vuonna 1892 perustettu Lederhosen Wimmer on nyt kaksinkertainen mestariyritys, joka ylläpitää kahta rusketuksen ja satulatyön parissa harvinaista käsityötä. Yli vuosisadan ajan käsityöhön liittyvä tieto ja teknologia on siirtynyt sukupolvelta toiselle.

Perheyritys ei vain pystynyt vakuuttamaan meidät tuotteidensa laadusta, vaan lukuisat referenssit - muun muassa tunnetut ihmiset, kuten Hannes Trinkl, Patrick Ortlieb tai professori Peter Weck - puhuvat Lederhosen Wimmerin menestyksestä.

Tarjotaksemme käsityöalalle verkkolavan sen työskentelyyn parkettimestarina ja säkinvalmistajana, saimme yhdessä asiakkaamme kanssa suunnitella verkkosivut uudelleen. Ja tulos on varsin vaikuttava - yksinkertainen, moderni ja selkeä!

Vakuuta itsesi osoitteessa: https://www.lederhosen-wimmer.at/