Uutta: houkutteleva apteekkisivusto, jossa on moderni verkkokauppa

Äskettäin saimme myös työskennellä lääketieteen alalla ja toteuttaa teknisesti moderni web-suunnittelu apteekkisivustolle. Tähän kuuluu myös oma verkkokauppa, josta asiakkaat voivat nyt hankkia kaikki terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät tavarat ihonhoitotuotteista kosmetiikkaan ja aurinkosuojaan, hampaidenhoitotuotteisiin, ravintolisään ja paljon muuta.

Tavoitteenamme oli luoda modernit, selkeät ja hyvin jäsennellyt nettisivut, joilla asiakkaat näkevät välittömästi apteekin laajan valikoiman ja löytävät paikan helposti. Sivuston blogin kautta jaetaan arvokasta tietoa ja vinkkejä terveydestä, hyvinvoinnista ja kauneudesta luomaan luottavainen pohja kaikille lääketieteellisille palveluille ja tuotteille sekä korostamaan yrityksen osaamista.

Palveluihimme kuuluivat suunnittelu- ja käytettävyysneuvonta sekä verkkosivujen ja myymäläjärjestelmän tekninen toteutus, joita apteekin henkilökunta pystyy nyt ylläpitämään helposti ja muutamalla klikkauksella.

Haluatko myös suunnitella verkkosivustosi uudelleen tai myydä tuotteitasi verkossa?