Nopea Pichl uudella verkkoilmeellä

Haluamme esitellä teille metsätalouden koulutuskeskuksen uudet verkkosivut Melkein Picl esitellä. Kestäviin ratkaisuihin ja ympäristönsuojeluun keskittyneenä yrityksenä olemme erityisen iloisia voidessamme tukea tällaista instituutiota.

Fast Pichl on metsätietouttamiseen erikoistunut koulutuskeskus. Se tarjoaa laajalla koulutusohjelmalla niin uusille tulokkaille kuin kokeneillekin mahdollisuuden laajentaa tietämystään ja hankkia käytännön taitoja metsän käsittelyssä.

Fast Pichlin koulutusohjelma on käytännönläheinen ja kattaa monenlaisia ​​aiheita, kuten metsätaloutta, puulajeja, kasveja ja eläimiä, puunjalostusta, metsätaloutta ja luonnonsuojelua. Tavoitteena on antaa osallistujille syvällinen ymmärrys metsästä ja sen merkityksestä.

Ympäristönsuojeluun sitoutuneena yrityksenä kiitämme Fast Pichlin työtä ja olemme ylpeitä saadessamme työskennellä heidän kanssaan. Uskomme, että tiedon jakaminen metsästä ja sen luonnonvaroista on elintärkeää kestävän tulevaisuuden luomisessa.

Vieraile verkkosivustolla Melkein Piclsaadaksesi lisätietoja hänen työstään ja koulutusohjelmastaan. Uskomme, että tällä laitoksella on tärkeä rooli tiedon levittämisessä ja ympäristönsuojelun edistämisessä, ja olemme ylpeitä voidessamme tukea sitä.