Wald4Leben luottaa 1Tooliin

ūüĆ≥ūüźĚ Meill√§ on hienoja uutisia jaettavana! ūüĆü T√§st√§ l√§htien organisaatio k√§ytt√§√§ ‚ÄĚmets√§4el√§m√§"ohjelmistoratkaisumme 1Ty√∂kalu asiakashallintaan ja tilausten k√§sittelyyn. ūüöÄ

Olemme innoissamme saadessamme olla mukana t√§ss√§ uraauurtavassa projektissa, joka puoltaa paljaiden mets√§alueiden kest√§v√§√§ k√§ytt√∂√§ erityisesti Waldvierteliss√§. Wald4lebenin idea on vallankumouksellinen: digitaalinen mets√§nistutus alueelle r√§√§t√§l√∂idyll√§ sekamets√§konseptilla. ūüĆŅ

Asiakkailla, olivatpa he sitten yrityksi√§ tai yksityishenkil√∂it√§, on nyt mahdollisuus ostaa puita verkosta ja saada vastineeksi puunlahjoitustodistus. Mutta ei siin√§ viel√§ kaikki! N√§m√§ mets√§t tarjoavat my√∂s ihanteelliset olosuhteet mehil√§ishoidolle. Siksi kiinnostuneet voivat ostaa puun lis√§ksi my√∂s mehil√§ispes√§n sponsorointia. Kokenut mehil√§ishoitajamme Bernhard huolehtii rakkaudella pesist√§ ja ker√§tty hunaja l√§hetet√§√§n mehil√§iskumppaneille. ūüćĮūüźĚ

Odotamme innolla metsänsuojelun ja digitaalisen kestävän kehityksen tulevaisuutta yhdessä "wald4lebenin" kanssa!

Lisätietoja löytyy osoitteesta www.wald4leben.at tai www.1tool.com!
1K√§ytetyt ty√∂kalumoduulit: #CRM #Tilaustenhallinta #Teht√§v√§nhallinta #Asiakashallinta #Laskut #forest4life #1ty√∂kalu #Kest√§v√§ kehitys #Digitalisaatio #Mets√§nsuojelu ūüíö