1Tool CRM-ratkaisuna laatoittajille

Laatat Adi on strategisesti päättänyt ottaa 1Toolin käyttöön kokonaisvaltaisena ERP-järjestelmä päätti, että se ei toimi vain CRM-ratkaisuna, vaan täyttää myös kaupan erityisvaatimukset. 1Toolin valinta menee paljon muutakin kuin pelkkä asiakashallinta. Tämä monipuolinen järjestelmä ei ainoastaan ​​ylläpidä tehokkaasti asiakaskontakteja ja luo tilauksia tarkasti, vaan mahdollistaa myös integroidun ajan kirjauksen, joka varmistaa tarkan laskutuksen kaikilla rakennustyömailla.

Kuolla Projektinhallintatoiminto 1Toolista Tiles Adi tukee projektien kokonaisvaltaista organisointia ja koordinointia. Tilauksen tekemisestä loppuun asti kaikki vaiheet hoidetaan läpinäkyvästi ja tehokkaasti. Tämä ei ainoastaan ​​edistä toimintaprosessien optimointia, vaan mahdollistaa myös paremman resurssien suunnittelun ja tehokkaan henkilöstön käytön.

Kuolla Työntekijöiden johtamistoiminto 1Toolissa Tiles Adi helpottaa tehtävien jakamista laatoittajille ja mahdollistaa selkeän Työprosessien jäsentäminen. Työaikojen kirjaaminen ja johdon raporttien automaattinen luominen takaa puhtaan laskutuksen, mutta myös luo vankan pohjan projektin etenemisen analysoinnille ja työprosessien optimoinnille.

Käyttämällä 1Toola kattavana ERP-järjestelmänä, Tiles Adi ei saa ainoastaan ​​tehokkaan CRM-ratkaisun, vaan myös työkalun, joka tukee koko yrityksen johtamista - asiakashallinnasta projekti- ja ajankirjaukseen työntekijöiden johtamiseen ja johtamisraporttien luomiseen. Tämä strateginen askel antaa Tiles Adille mahdollisuuden lisätä tehokkuutta, maksimoida asiakastyytyväisyys ja sijoittua menestyksekkäästi kilpailuympäristöön.