Sähköpostin asetukset

Sähköpostitilien määrittäminen vaihtelee Microsoft Outlookin eri versioissa.

Outlook 2013:n asennus on kuvattu alla.

Pääset tilin asetuksiin seuraavasti:
Päävalikon kohta Tiedosto -> Tiliasetukset -> Tilin asetukset...

Aloita uuden tilin luominen avautuvassa ikkunassa:

Ole hyvä ja valitse nyt "Sähköpostitili" ja napsauta Seuraava.

Seuraavassa vaiheessa täytyy "Manuaalinen määritys tai lisäpalvelintyypit" tulla äänestämään. Napsauta uudelleen Seuraava.

Sen jälkeen as palvelu"POP tai IMAP" Valitse.

Kun napsautat uudelleen Seuraava, palvelimen asetukset on syötettävä alla olevan kuvan mukaisesti.

• "Nimesi" näkyy viestin vastaanottajan lähettäjänä.
  • Suosittelemme käyttämään IMAP-tilityyppiä, koska sen avulla kaikki sähköpostit voidaan noutaa/synkronoida useilla laitteilla samanaikaisesti.
  • Kuten "Lähtevän ja saapuvan postin palvelin". mx.koerbler.com täsmentää
  • "Käyttäjänimi" = sähköpostiosoite

Kun olet syöttänyt sähköpostisi salasanan, avaa lisäasetukset.

Tee alla olevat asetukset Lähtevän postin palvelin -välilehdellä.
Tämä tarkoittaa, että aiemmin syötettyjä tietoja "käyttäjänimi" ja "salasana" käytetään sähköpostien lähettämiseen.

Palvelimen portit ja salaustyypit voidaan myös määrittää "Lisäasetukset"-välilehdellä.

Suosittelemme käyttämään SSL- tai TLS-salattua tiedonsiirtoa.

Alla oleva kuva näyttää optimaaliset asetukset Outlook 2013:lle.

Uudemmissa Outlook-versioissa käytä seuraavaa salausta

• Saapuva palvelin: SSL/TLS
  • Lähtevä palvelin: STARTTLS

(Pitäisi noudettaessa IMAP- Kansioongelmia esiintyy, voidaan syöttää juurikansion poluksi INBOX.)

Voit sitten vahvistaa lisäasetukset OK-painikkeella ja napsauttaa seuraavaa palvelinasetuksissa.

Outlook tarkistaa nyt yhteyden sähköpostipalvelimeen.
Tämän vaiheen jälkeen uutta sähköpostitiliä voidaan käyttää.