ʻIke no kāu papahana kūkulu hale - BM Ferstl ma ka pūnaewele!

BM FerstlNo laila, ʻaʻole e lilo kou moeʻuhane no ka loaʻa ʻana o kou home ponoʻī i moeʻuhane, loaʻa iā ʻoe BM DI Wolfgang Ferstl me ka ʻōlelo aʻo a me ka hana i nā hihia o ka pōʻino o ka hale, nā pilikia me ke kaʻina hana a i ʻole nā ​​​​hōʻike loiloi.
ʻO kāna mau makahiki he nui o ka ʻike a me kona ʻike nui e lilo ai ʻo ia i mea akamai i nā wahi o ke kūkulu ʻana a me ka waiwai paʻa.
Mahalo mākou iā ʻoe no ka launa pū ʻana a ke kakali nei mākou i ka hōʻike ʻana o ka pūnaewele hou o DI Wolfgang Ferstl.
I ka kānalua mua o ka hoʻokō pono ʻole a i ʻole ka pōʻino o ke kūkulu ʻana, nānā pono ʻo Wolfgang Ferstl i kāu papahana kūkulu i mea e pale aku ai i nā kumukūʻai hahai.
ʻO kāna mau lawelawe kūkākūkā e pili ana i nā manaʻo loea i ka wā o ka pōʻino, ma o ka wehewehe ʻana i nā ʻokoʻa o ka manaʻo i ka wehewehe ʻana i nā ʻaelike a me ka helu ʻoihana kūkulu, i ka mālama ʻana i nā hōʻike, wehewehe i nā pilikia paʻakikī i ke kaʻina hana a me nā hōʻike loiloi no ke kūʻai a i ʻole. kuai i ka waiwai paa.
Mālama ka ʻike kūpono a me nā ʻōlelo aʻoaʻo piha iā ʻoe mai nā haʻalulu maikaʻi ʻole i ke kūkulu ʻana a kūʻai paha - e hilinaʻi i ka Ka loea mai BM DI Wolfgang Ferstl!
E ʻike ai i nā mea hou aʻe: http://www.bmferstl.at/