E ʻike a ʻike iā Gamlitz me nā hale hoʻomaha Kres!

Keena o Kresme ka Keena o Kres ʻike i ka pili kokoke Hoihoi Gamlitz. ʻO kahi ʻano ʻoluʻolu i kēlā me kēia kau a me ke ʻano hoihoi e hoʻolilo iā Gamlitz i wahi hoʻomaha kaulana a me kahi huakaʻi huakaʻi.
Ua hauʻoli mākou i ka hiki ke hōʻike i kā mākou pūnaewele i hoʻokō hou ʻia no nā hale hoʻomaha Kres!
ʻO nā mahana wela o ke kauwela a me nā puʻu ʻōwili e kono iā ʻoe e hoʻomaha a hauʻoli i ka Tuscany Styrian a. Ma waho aʻe o nā hiʻohiʻona he nui, e like me ka paka kaʻa kaʻa nui loa o ʻEulopa, nā waina ʻono a me nā mea ʻono mai Gamlitz he mea koʻikoʻi loa ia o ka ʻāina.
ʻO Junker, Gamlitzblick a i ʻole Sauvignon - ka Keena o Kres hāʻawi i kahi koho hoʻokipa maikaʻi no ka kipa ʻana iā Gamlitz.
Mahalo i kona wahi kikowaena, hiki iā ʻoe ke hōʻea i ke kikowaena o ke kūlanakauhale a me Gamlitz Castle i loko o kahi mau minuke wāwae.
I loko o nā keʻena i hoʻolako ʻia me ke aloha, mahalo i ka noho mālie, kiʻekiʻe, kahi kikowaena ma ka "ʻO ka pali lā o Gamlitz“ʻoliʻoli i kahi nānā kupaianaha.
ʻO nā ʻūhā lā maikaʻi a me kahi pā lā e hōʻoiaʻiʻo ai i nā hola hoʻomaha o ka lā i loko o ka māla. ʻO ka paka kaʻa kaʻa a me nā pā pāʻani o nā keiki e hōʻoiaʻiʻo i ka leʻaleʻa o nā kamaliʻi. He makana nui no nā ʻōpio a me nā ʻelemakule!
E ʻike ʻo Weitere i ka ʻike iā Sie unter: http://www.ferienwohnungen-kres.at/