Nā mea hou mai ka moʻomeheu - hale fashion Ganzbeck ma ka pūnaewele!

Kiʻi 2017-03-13 ma 08.55.49:XNUMX:XNUMXʻO ka makemake i ke ʻano no nā makahiki ʻoi aku ma mua o 235 - ʻo ia kekahi o nā hale kahiko kahiko a kahiko loa ma Kelemānia wholebeck ma 3.000m2 kahi koho nui o nā lole no nā wahine, nā kāne a me nā keiki.
Hauʻoli mākou i ka hiki iā mākou ke hōʻike i ka pūnaewele hou o Mode Ganzbeck a makemake ʻoe iā ʻoe i ka hoʻoikaika maikaʻi ʻana me ka puka aniani.
ʻO nā mea hou a me nā mea hou e hele mua mai a e hōʻoia i nā hiʻohiʻona o nā hiʻohiʻona, inā ʻoihana, ʻano maʻamau a ʻōpio paha. ʻOiaʻiʻo i ka huaʻōlelo "He ʻohana mākou", ʻo ka hale hana ʻo Ganzbeck e hoʻolilo i ka manawa a me ke aloha i ka hoʻonohonoho ʻana i nā huahana a me ka hoʻolālā hale kūʻai i hiki ke hāʻawi mau i nā mea kūʻai aku i kahi ʻike kūʻai hoihoi a me kahi lewa leʻaleʻa.
Hoʻokomo pū ʻia ka waiwai nui ma kahi ratio uku-hana maikaʻi loa me kahi koho maikaʻi loa o nā hōʻailona hoihoi. E kōkua nā mea aʻoaʻo loea akamai iā ʻoe e hoʻokō pono i kāu mau koi a me nā manaʻo a e hōʻike iā ʻoe pehea e hoʻohui maikaʻi ai i nā ʻāpana a me nā kaila.
E aʻo hou aku ma: http://www.ganzbeck.de/