Нова веб-страница за Ледерхосен Вимер

Изработка, традиција и квалитет повеќе од 120 години - т.е Ледерхосен Вимер. Семеен бизнис во Маријазел, кој е особено познат по најдоброто сончање дивокоза и по производство на висококвалитетна облека од еленска кожа. Без разлика дали се работи за ледерхозен, гилети, јакни, јакни или здолништа - градската продавница во Маријазел го нуди најголемото австриско складиште за рачно изработена облека од еленска кожа од дивокоза.

Основана во 1892 година, Ледерхосен Вимер сега е двократна мастер компанија, која одржува два занаети кои станаа ретки со солариум и самара. Повеќе од еден век знаењето и технологијата поврзани со занаетот се пренесуваат од генерација на генерација.

Семејниот бизнис не само што можеше да нè убеди во квалитетот на своите производи, многубројните референци - вклучително и познати луѓе како Ханес Тринкл, Патрик Ортлиб или проф. Питер Век - зборуваат за успехот на Ледерхосен Вимер.

Со цел да му понудиме на занаетчискиот бизнис онлајн сцена за неговата работа како мајстор кожар и вреќи, успеавме да ја редизајнираме веб-страницата заедно со нашиот клиент. А резултатот е доста импресивен - едноставен, модерен и јасен!

Убедете се во: https://www.lederhosen-wimmer.at/