Ново: привлечна веб-локација за аптека, вклучувајќи модерна онлајн продавница

Неодамна ни беше дозволено да работиме и во медицинската област и технички да имплементираме модерен веб дизајн за веб-страница на аптека. Ова ја вклучува и сопствената онлајн продавница, каде што клиентите сега можат да ги добијат сите добра за нивното здравје и благосостојба, од производи за нега на кожа до козметика и заштита од сонце, до производи за нега на забите, додатоци во исхраната и многу повеќе.

Наша грижа беше да создадеме модерна, јасна и добро структурирана веб-страница на која клиентите ќе можат веднаш да го видат широкиот асортиман на аптеката и лесно да го пронајдат својот пат. Преку блогот на веб-страницата се споделуваат вредни информации и совети за здравјето, благосостојбата и убавината со цел да се создаде доверлива основа за сите медицински услуги и производи и да се нагласи компетентноста на компанијата.

Нашите услуги вклучуваа совети за дизајн и употребливост, како и техничка имплементација на веб-локацијата и системот на продавницата, кои сега можат лесно и со само неколку кликања да се одржуваат од самите вработени во аптеката.

Дали исто така би сакале да ја редизајнирате вашата веб-страница или да ги продавате вашите производи онлајн?