решенија за плаќање

Едноставни процеси на плаќање преку Интернет

Ние ве поддржуваме со обработка на плаќања за вашата онлајн продавница и вашите мобилни апликации преку кредитна картичка, PayPal, инстант трансфер и повеќе.

Ние се справуваме со процесите на плаќање преку Интернет. Без разлика дали водите мобилна или онлајн веб-продавница или примате нарачки преку телефон, ние ќе ви помогнеме да прифаќате плаќања, да обработувате кредити и да го намалите ризикот од измама.