Формулари за нарачки преку Интернет

Стекнување нови клиенти преку едноставен формулар за нарачка

Со помош на а формулар за нарачка преку Интернет можете да го направите првиот чекор кон интернет продавницата. Без комплицирани процеси на плаќање, им давате на вашите клиенти и потенцијални клиенти можност да ги нарачаат вашите производи и услуги преку Интернет. Едноставен формулар за нарачка е достапен за вашите клиенти.

Можете сами да ги составите категориите и производите на вашите производи преку едноставен административен интерфејс. Со секоја нова онлајн нарачка ќе добиете е-пошта во рок од неколку секунди. Покрај тоа, можете да ги прегледате и управувате сите нарачки онлајн.