ИНФОРМАТОР

Ефективна маркетинг алатка

Испраќањето и примањето е-пошта е најчестата активност на интернет. Поради оваа причина, e-mail маркетингот е моќен, ефективен и одржлив за вашата компанија маркетинг алатка. Со редовни билтени за е-пошта во форма на планирани и добро осмислени кампањи за е-пошта, можете одржливо да го зголемите успехот на вашата компанија.

Нашиот софтвер 1 алатка ве поддржува во креирање професионални билтени за е-пошта и нивно испраќање до вашите клиенти на целен начин. Со софтверот за е-пошта маркетинг, можете да го оцените успехот на кампањите за е-пошта користејќи опсежни статистички податоци и извештаи.

csm_pexels-photo_01_4063c025f2

Е-пошта билтени

Брзо, евтино и лесно

csm_pexels-photo-249324_aac0f8c03b

СМС маркетинг

Персонализирана СМС за вашите контакти