CRM софтвер

CRM софтвер за организирање на компанијата

Нашето CRM решение "1 алатка„ Ве поддржува во грижата за клиентите и ѝ овозможува на вашата компанија постојано да се фокусира на вашите клиенти. Вклучен е систематски дизајн на процеси за односи со клиенти!

csm_Marketing_und_Vertrieb_1aceb19e0d

маркетинг и дистрибуција

Успешна контрола на вашиот процес на продажба и насочено испраќање на кампањи за билтен

csm_contact management_a6835de8a2

управување со контакти

Интензивно одржување на контакти користејќи истории, белешки, документи и интегрирано управување со задачи

финансии

Брзо фактурирање, автоматска проценка на продажбата и ваши сопствени трошоци во преглед од 360°

CRM софтвер

CRM софтвер за ефикасно задржување и стекнување клиенти

1Tool е CRM софтвер кој може да се користи за систематска контрола и организирање на сите процеси на компанијата. Далеку од обичниот CRM софтвер, 1Tool не може да се користи само за управување со контакти и планирање и извршување на маркетинг и продажни активности, бидејќи: Нашиот софтвер особено се истакнува преку тековната интеграција на функции кои инаку се нудат само од специјални системи.

Управување со апликанти, сметководство, управување со проекти - различни модули се фокусираат на различни области на одговорност и аспекти на целата компанија. Благодарение на неговата пријатност и интуитивен кориснички интерфејс, 1Tool исто така може да се прилагоди индивидуално на која било големина на компанија и индустрија.

Насловна фотографија

Тестирајте го нашиот софтвер!

За да можете подобро да го запознаете нашето CRM решение 1Tool, со задоволство ви овозможуваме бесплатен тест пристап за 30 дена. Сите функции може да се испробаат и имплементираат овде. Достапни сме и за необврзувачки термин за презентација.

Индустриски решенија за CRM

Изберете од други почетни веб-страници:

Фарма

За да можете подобро да го запознаете нашето CRM решение 1Tool, со задоволство ви овозможуваме бесплатен тест пристап за 30 дена. Сите функции може да се испробаат и имплементираат овде. Достапни сме и за необврзувачки термин за презентација.