Софтвер за маркетинг на е-пошта

Испраќајте персонализирани билтени

1 алатка ве поддржува при креирање и испраќање персонализирани билтени. Големата предност е што 1Tool вклучува интегрирана CRM база на податоци што можете да ја користите за управување со вашите контакти, групи на контакти и списоци за дистрибуција.

Во алатката 1 софтвер за билтен und Софтвер за маркетинг на е-пошта користете ја функцијата за спојување пошта на процесорот на текст за да креирате спојувања на пошта што даваат изглед на лично напишана е-пошта. Можете да ја користите оваа функција за да испраќате персонализирани е-пошта и СМС пораки на вашите клиенти, партнери и вработени.

Умре 1 Алатка софтвер за билтен овозможува креирање на е-пошта за билтен во само неколку чекори. Различни шаблони за билтен се достапни во 1Tool. 1Tool вклучува интегриран WYSIWYG HTML уредник за вашите вработени да можат да креираат и дизајнираат атрактивни билтени дури и без знаење за HTML. За да им се обратите лично на примателите на билтенот, можете да вметнете локали во вашите е-пошта, кои автоматски се пополнуваат со соодветните податоци кога се испраќаат сериските е-пошта.

Се разбира, 1Tool вклучува свои модули за претплата и отпишување од претплатници на билтенот. Се разбира, 1Tool исто така ја поддржува препорачаната процедура за двојно вклучување.

Со помош на функцијата за следење 1Tool (статистички податоци за отворање е-пошта, броење на кликови на хиперлинкови во е-пошта) можете да го измерите успехот на вашата маркетинг кампања за е-пошта.