ХОСТИНГ НА Е-пошта

Високо достапен систем за е-пошта

Ви нудиме хостирање на е-пошта со висока достапност за да може да гарантирате сандаче без SPAM и вируси и заштитено.

хостинг за е-пошта

Изберете од следниве опции за хостирање на е-пошта:

Нашите сервери за е-пошта ви нудат сеопфатни предности:

  • Сите наши сервери за е-пошта ги поддржуваат и двете POP3 како и IMAP
  • Стабилен, високо достапен и ажуриран систем за е-пошта
  • Сеопфатен СПАМ филтри и скенери за вируси
  • Непречено работење со е-пошта за секој вработен
  • Интегрирана заштита од загуба на податоци преку бекап на податоци
  • Нема потреба од сопствен софтвер и хардвер инвестиции
  • Максимална безбедност благодарение на SSL шифрираната пошта сообраќај
  • Светски пристап до вашите пораки со кој било прелистувач што го користите Webmail
  • 24/7 мониторинг на серверот

пристап до веб-пошта

Пристап до вашите е-пошта низ целиот свет

Поштенски сандачиња со IMAP и POP3

Сеопфатни опции за комуникација

Спам вирусен филтер

Нема несакани пораки

Функција за собирање е-пошта

Централна сметка за е-пошта