Koerbler

Што не издвојува?

Ние сме интернет маркетинг агенција која е за Успешно има имплементирано 2.500 веб-локации, веб-продавници и апликации. Со нашите решенија на терен Дигитален маркетинг ние ги поддржуваме малите и средни компании особено во пронаоѓањето и задржувањето на нови клиенти и да ги натераме да бидат ентузијастички за нивните производи и услуги. Нашите го овозможуваат ова вработените: ги поддржуваат нашите клиенти со нивното добро засновано знаење, нивниот дух на иновативност и нивното познавање на новите можности и начини на комуникација.

Нашите корени

Роден во Јужна Штаерска...

Ние сме компанија од јужна Штаерска со многу љубов кон регионот.

Седиштето

  • Нашето седиште е внатре Вања во јужна Штаерска во близина на јужниот пат на виното во Штаерска. Седиштето во јужниот вински регион Штаерско се фокусира на целата дигитална област.

филијала

  • Нашата филијала во Виена се справува со веб-страници, CRM и ERP проекти.
csm__MG_6327_57d2537ccf

Тимска игра и кариера

Ние сме една од најбрзо растечките ИТ компании во Австрија. Три гранки во Австрија и стратешки партнерства со различни компании го нагласуваат растот на нашата компанија со седиште во Вања.

Сакаме да продолжиме да растеме и во иднина. Секако, свесни сме дека висококвалификуваните и мотивираните вработени се клучот за корпоративниот успех.

БРОЕВИ, ПОДАТОЦИ, ФАКТИ

Основана во

01.01.2002

како трговец поединец

Реорганизирано на

23.09.2013

до Körbler GmbH

во врска со

2.950

активни клиенти

круг

25

вработените

Седиште:

Хофвег 1

А-8435 Вања

Се стигне до таму

Како да дојдете до нас!