Кариера

Сигурност, забава на работа, креативност и благодарност

се вредностите кои многу ги цениме и придонесуваат за одлична и мотивирачка работна атмосфера.

csm_jobs___werbung_05701572cb

Работни места и апликација

Слободни работни места на Koerbler

csm_praktikumsplaetze_7d2627a608

позиции за практикантска работа

Вашето стажирање кај нас

csm_studium_und_karriere_4889f1a001

финансии

вашата кариера кај нас

Бонус на вработен

Искористете ги предностите како вработен

Koerbler Вработените не само што имаат привилегија да работат за иновативен работодавач и да можат да уживаат во неверојатно одлична работна атмосфера. Покрај тоа, има и голем број на бонуси на понуда.

настани на вработените

Културни и спортски настани

Koerbler Вработените не само што имаат репутација дека се во првите редови на ИТ и маркетингот. Нашите вработени прифаќаат предизвици и на спортски план. Како фиксен стартер на бизнис маратонот Шварцл, нашите вработени покажуваат што е важно од година во година: тимски дух, издржливост и многу пот 🙂