поддршка

Грижата за клиентите е важна за нас

Ние живееме од нашите клиенти и ги сакаме нашите клиенти и ги третираме соодветно.
Внатрешно користиме систем за билети за обработка на барања и предизвици.

csm_support_fd50d895a3

пакети за поддршка

Без активен договор за поддршка, секако ќе се обидеме да ги решиме вашите предизвици и да ви понудиме поддршка. Сепак, може да има подолго време на чекање за да се одговори на вашето барање и да се реши вашиот проблем. За удобна и без проблеми работа, едноставно обезбедете го вистинскиот пакет за поддршка за вас.

До пакетите за поддршка...

csm_pexels-photo-1153213_0f9b403f26

Онлајн курс TYPO3

Ние сме среќни да ви го обезбедиме нашиот онлајн курс TYPO3 и да ги објасниме важните чекори во нашите видеа. Така, секогаш имате преглед на релевантните функции во TYPO3 и точно знаете како да продолжите кога ги користите.

За онлајн курсот TYPO3…

pexels-photo-990819

Поставете сметка за е-пошта

Дали имате адреса на е-пошта со податоци за пристап, но немате идеја како да ја „внесете во Outlook“? Откако ќе го посетите нашиот онлајн курс, сигурно ќе можете да ги креирате вашите е-пошта адреси во Outlook!

Кон упатството за поставување сметка за е-пошта...