Koerbler GmbH

регистарски број на фирма: FN 403057 g | Регионален суд за ЗРС Грац
UID: ATU68180014

МенаџерДипл-Инг (ФХ) Марио Керблер, МБА
главен менаџер: маг Керстин Керблер, Ханс-Петер Волф

Член на Австриската стопанска комора

Седиште Јужна Штаерска

Хофвег 1 
8435 Вања
Австрија

телефон: +43 3452 – 214 214
Факс: +43 720 – 555 204
e-mail: канцеларија @koerbler. Со

Презентации на компании на нашите интернет портали

Релевантната компанија или сопственикот на компанијата е одговорна за сите информации за компанијата и описи на компанијата од кој било вид. Одржувањето на оперативните податоци и оперативните слики е одговорност на самите компании. Тоа значи дека секоја компанија има можност слободно да управува со содржината и сликите самостојно. Керблер само го обезбедува системот, инфраструктурата и системот за одржување за поединечни компании.

Информациите за компанијата и сликите на компаниите не се одржуваат од Körbler. Ова важи и за сите настани претставени на платформата. Körbler го задржува правото да отстрани текст и слики кои ги прекршуваат стандардите на кривичното или граѓанското право, се спротивни на добриот морал или на друг начин се во спротивност со репутацијата на медиумот.

Во овој случај, сопственикот на бизнисот не може да поднесе никакви барања. Понатаму, Körbler го задржува правото да тврди барања за отштета и да пријави кривично релевантни факти.

банка

Рајфајзенбанк Гамлиц
Број на сметка 7.096
BLZ 38094
IBAN AT573809400000007096
BIC RZSTAT2G094

Google Analytics

Оваа веб-локација користи Google Analytics, услуга за веб-аналитика обезбедена од Google Inc. („Google“) Google Analytics користи таканаречени „колачиња“, текстуални датотеки што се зачувани на вашиот компјутер и овозможуваат анализа на вашата употреба на веб-страницата. Информациите генерирани од колачето за вашата употреба на оваа веб-локација (вклучувајќи ја вашата IP адреса) се пренесуваат на серверот на Google во САД и се складираат таму. Google ќе ги користи овие информации за да ја оцени вашата употреба на веб-локацијата, да состави извештаи за активноста на веб-локациите за операторите на веб-локациите и да обезбеди други услуги поврзани со активноста на веб-локацијата и користењето на интернет. Google исто така може да ги пренесе овие информации на трети страни доколку тоа го бара со закон или ако трети страни ги обработуваат овие податоци во име на Google. Под никакви околности Google нема да ја поврзе вашата IP адреса со други податоци на Google. Можете да спречите инсталирање на колачиња со соодветно поставување на софтверот на вашиот прелистувач; би сакале да ви укажеме дека во овој случај, доколку е применливо, можете да не ги користите сите функции на оваа веб-локација во целост. Со користење на оваа веб-локација, се согласувате со обработката на податоците за вас од страна на Google на начин и за целите наведени погоре.