Онлајн продавници

Иновативни решенија за веб-продавници

Не е важно дали продавате рози, плишани мечиња или градежна машинерија: ако го правите тоа на Интернет, клиентот очекува удобен систем за продавница - или кликнува и излегува на конкуренцијата. 

Дизајн_ненасловен

Функции за администраторот на продавницата

– Дизајн лесен за корисниците
 - Креирајте и уредувајте категории, производи, клиенти итн.
 – Статистика за производи и клиенти
 - Динамични карактеристики на производот (големина, количина, цена, ...)
 – Даночни зони, класи и стапки
 – разновидни модули за плаќање и испорака
 – Ажурирајте ги девизните курсеви со различни валути
 – Бекап на податоци, управување со банери и испраќање билтен

Проверка на е-трговија

Го анализираме вашето присуство на Интернет и сеопфатно ве советуваме за вашите опции за презентација и апликација за вашата онлајн продавница.

пакет за одржување_2

Преку нашите искуства во дигитален маркетинг ние исто така ве поддржуваме во областа на можностите за онлајн продажба преку платформите за социјални медиуми како што се Facebook, Twitter или Xing.

Со онлајн продавница, можете да го зголемите задоволството на добавувачите и клиентите и да го подобрите имиџот на вашата компанија. Може да се отворат нови продажни канали и да се добијат нови клиенти. Покрај јасно претставениот асортиман, нашето продажно решение прикажува нови производи и специјални понуди кои постојано се менуваат. Клиентите можат да ги оценуваат статиите и исто така да ги препорачаат директно преку е-пошта. Решението за продавница поддржува различни јазици и валути меѓу кои клиентот може да избере одговор. на кој клиентот може да се префрли.

Продавницата може да ги добива девизните курсеви за ова од Интернет сервер на дневна основа. Се разбира, имате целосна контрола врз вашата продавница. По кратка обука во модулот за одржување, можете сами да ја ажурирате целата продавница, да додавате нови производи, да одговарате на барањата на клиентите и многу повеќе.

Функционален преглед за вашите клиенти

– Сметки на клиенти и адресар (за други адреси за испорака)

– Историја на направени нарачки

– Систем за количка за купување

– Функција за пребарување во каталогот за производи или производители

– Бројач за датум и посетители

– Осврти на производи од страна на клиентите

– Известувања и потврди по е-пошта

– Јасно спроведување на процесот на нарачка

– Обезбедете ги трансакциите со користење на SSL

Нашите решенија за продавница

Постои цела палета на различни решенија за веб-продавници. Ги анализираме вашите специфични барања и потоа се потпираме на систем за купување што најдобро ги покрива вашите барања. Стекнавме искуство со различни решенија за продавници кои се достапни на пазарот:

- 1 Продавница за алатки

– Продавница

- WooCommerce