Системи за онлајн резервации

Системи за барање и резервации

Со помош на нашите онлајн системи за резервации можете да ги понудите вашите предмети онлајн за резервација. Системот поддржува еден Барање за онлајн резервација а исто така и еден Опција за онлајн резервација. Ние лесно можеме да ги интегрираме системите за онлајн резервации во вашата веб-страница. Вашите клиенти можат да ги бараат вашите предмети во реално време преку вашата почетна страница и исто така да ги резервираат преку Интернет.

Funksionsübersicht

Проверката на достапноста во реално време секогаш гарантира дека вашите предмети се навистина достапни. Непосредната потврда за резервација ја потврдува онлајн резервацијата за вас и вашите клиенти.

Системот за онлајн резервации е дел од нашето CRM решение 1Tool. Се разбира, не мора да ја купувате целата програма за да го користите системот за онлајн резервации, бидејќи 1Tool е структуриран во поединечни модули. На www.1tool.com ќе најдете повеќе информации за системот за онлајн резервации и функцијата за управување со семинари.