Еден пагерист

Кралот на паметниот телефон

Еден пејџер е присуство на интернет за онлајн почеток или за оптимална примена на производот.

csm_smartmockups_k8ye16ub_619a562daf

Еден пагерист

Кралот на паметниот телефон

Содржината на веб-локацијата со еден пејџер е структурирана вертикално, а навигацијата во голема мера се врши со лизгање надолу по страницата. Лесно и брзо. Високото ниво на пријателство за корисникот и едноставното и интуитивно работење доведуваат до успех на веб-локацијата со еден пејџер.

csm_cms_01_e49e9d87fc

СИСТЕМ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО СОДРЖИНА

Најлесно уредување

Можете да го проширите и одржувате вашиот Стартер за еден пејџер независно во секое време по краток период на обука. Секако дека секогаш ќе ве поддржуваме доколку имате прашања, но во принцип вие сте целосно независни и можете сами да управувате со содржината.

КОМУНИЦИРАЈ И УБЕДИ

Јасно на една страница

Вашата почетна веб-страница вклучува едноставна оптимизација на пребарувачот (SEO), така што заинтересираните корисници можат да ја најдат вашата веб-страница во пребарувачите што е можно почесто. За разлика од маркетингот на пребарувачите, оптимизацијата на пребарувачот има за цел најдобро можно рангирање во неплатените листи со резултати од пребарувањето.

csm_pexels-photo-296878_af005019b8
csm_MacBook-3-012_f48028de4e

МИНИМАЛИСТИЧКО - ВИСОКО ЕФИКАСНО

Структура на еден пејџер

Дизајнот со еден пејџер има многу предности во однос на обична веб-локација. На пример, читателот може подобро да се контролира. Корисникот треба да ја разгледа едната страница од врвот до дното. Ова може да се користи за раскажување кратки приказни или оптимално опишување на структурата на производот. 

За што е добар еден пејџер?

Ние ќе ви покажеме за кои области најдобро може да се користат едно-пејџери и со кои
Клиенти веќе успеавме да имплементираме одлични проекти.