Nieuwe website voor Lederhosen Wimmer

Al meer dan 120 jaar vakmanschap, traditie en kwaliteit Lederhosen Wimmer. Een familiebedrijf in Mariazell, dat vooral bekend staat om de beste zeemlooierij en de productie van hoogwaardige kleding van hertenleer. Of het nu gaat om lederhosen, bodywarmers, jassen, jassen of rokken - de stadswinkel in Mariazell biedt het grootste magazijn van handgemaakte kleding van gemzen hertenleer van Oostenrijk.

Lederhosen Wimmer, opgericht in 1892, is nu een tweevoudig meesterbedrijf, dat twee ambachten handhaaft die zeldzaam zijn geworden met leerlooierij en zadelmakerij. Al meer dan een eeuw wordt de kennis en techniek rondom het ambacht van generatie op generatie doorgegeven.

Het familiebedrijf wist ons niet alleen te overtuigen van de kwaliteit van zijn producten, talrijke referenties - waaronder bekende mensen zoals Hannes Trinkl, Patrick Ortlieb of prof. Peter Weck - spreken voor het succes van Lederhosen Wimmer.

Om de ambachtelijke ondernemer een online podium te bieden voor zijn werk als meesterleerlooier en zakkenmaker, hebben we samen met onze klant de website opnieuw kunnen ontwerpen. En het resultaat mag er zijn: eenvoudig, modern en duidelijk!

Overtuig uzelf op: https://www.lederhosen-wimmer.at/