Ny hemsida för Lederhosen Wimmer

Hantverk, tradition & kvalitet i över 120 år – alltså Lederhosen Wimmer. Ett familjeföretag i Mariazell, som är känt särskilt för den bästa sämskskinnsgarvningen och för tillverkning av högkvalitativa hjortskinnskläder. Oavsett om det är lederhosen, byxor, jackor, jackor eller kjolar - stadsbutiken i Mariazell erbjuder Österrikes största lager av handgjorda sämskskinnskläder.

Lederhosen Wimmer grundades 1892 och är nu ett tvåfaldigt mästerföretag, som upprätthåller två hantverk som har blivit sällsynta med garvning och sadelmakeri. I mer än ett sekel har kunskapen och tekniken relaterad till hantverket förts vidare från generation till generation.

Familjeföretaget kunde inte bara övertyga oss om kvaliteten på sina produkter, många referenser – inklusive välkända personer som Hannes Trinkl, Patrick Ortlieb eller Prof. Peter Weck – talar för Lederhosen Wimmers framgång.

För att erbjuda hantverksverksamheten en onlinescen för sitt arbete som garvarmästare och säckmakare kunde vi tillsammans med vår kund göra om hemsidan. Och resultatet är ganska imponerande - enkelt, modernt och tydligt!

Övertyga dig själv på: https://www.lederhosen-wimmer.at/