Nytt: tilltalande apotekswebbplats inklusive en modern onlinebutik

Nyligen fick vi även arbeta inom det medicinska området och tekniskt implementera en modern webbdesign för en apotekswebbplats. Här ingår även en egen webbutik där kunderna nu kan få tag i alla varor för sin hälsa och välbefinnande, från hudvårdsprodukter till kosmetika och solskydd, till tandvårdsprodukter, kosttillskott och mycket mer.

Vårt mål var att skapa en modern, överskådlig och välstrukturerad hemsida där kunderna omedelbart kan se apotekets omfattande sortiment och enkelt hitta runt. Värdefull information och tips om hälsa, friskvård och skönhet delas via hemsidans blogg för att skapa en förtroendefull grund för alla medicinska tjänster och produkter och för att framhäva företagets kompetens.

Våra tjänster omfattade rådgivning om design och användbarhet samt teknisk implementering av hemsidan och butikssystemet, som nu kan underhållas enkelt och med bara några klick av apotekspersonalen själva.

Skulle du också vilja designa om din webbplats eller sälja dina produkter online?