Beaunited webshop online

Forskønnet er baseret på CRM, ERP, webshop Koerbler og KundenMeister!

Forbinder skønhedens verden og bringer produkter af høj kvalitet til Europa. På samme tid, som en østrigsk virksomhed, udelukkende at arbejde med regionale partnere. Dette er BEUNITED. Med hensyn til CRM, ordrestyring, webshop, varehåndtering og fakturahåndtering er den Graz-baserede virksomhed helt afhængig af KundenMeister.

Administrerende direktør Ingrid Schachners mange års kosmetikerfaring, kombineret med passionen for eksklusive produkter og motivationen til at bringe nye, innovative plejesystemer til Østrig, er hjørnestenen i virksomhedens succes.

Som den eksklusive salgspartner for JESSICA Cosmetics fra Los Angeles startede BEAUNITED i 1998 udelukkende på det østrigske marked.

For at kunne tilbyde adskillige kunder nye, innovative systemer og mærker inden for andre områder af professionel kosmetik, udvidede Beaunited sin portefølje i 2004 med plejeprodukter, enheder og systemer fra CNC hudpleje fra Tyskland.

KundenMeister som en central softwareløsning

Den KundenMeister spiller nu en central rolle i virksomheden. Alle kunder, samarbejdspartnere, men også produkter og lagre administreres via KundenMeister organiseret software. Alle medarbejdere i paradevirksomheden arbejder med softwaren til daglig. Løsningen omfatter desuden CRM og ERP også moduler fra områderne Marketing, Marketing og varestyring.

Ordrestyringen af ​​softwaren genererer ordrer og følgesedler og sender fakturaer. Alle ordrer afgivet online https://www.beaunited.com/ udføres direkte i ordrestyringen og er helt dækket af løsningen.

Vorteile der KundenMeister ERP løsning

Fordelene ved løsningen til BEAUNITED er indlysende:

  • En central softwareløsning der dækker hele virksomhedens behov. Omfattende ERP- og CRM-funktioner er tilgængelige
  • Den kunde vil gøre det i Fokus og organiseret centralt ét sted
  • Den Webshop får direkte adgang til varestyringen og genererer en ordre, følgeseddel og også fakturaen direkte
  • Gennem det omfattende KundenMeister Nyhedsbrev Værktøj, nyhedsbreve kan sendes centralt og målgruppeorienteret
  • Softwareløsningen understøtter kommunikation og Samarbejde alle ansatte i virksomheden. Uanset om det er på kontoret, marketing, salg, logistik, i regnskabet eller i marken 

Er du også interesseret i en omfattende ERP- og CRM-løsning, hjælper vi dig gerne!