E-mail opsætning Android Gmail app

Det følgende beskriver, hvordan du opsætter en e-mail-konto i Android Gmail-appen.

Du kan få adgang til indstillingerne som følger:
Stryg til højre fra venstre kant. Punktet "Indstillinger" vises på næstsidste sted i menuen.
I indstillingerne skal du klikke på "Tilføj konto".

I næste trin vælges e-mail-udbyderen.
Klik på "Andet" her.

Så skal du indtaste din fulde e-mailadresse og klikke på "Opsæt manuelt".

Ved valg af kontotype anbefaler vi "IMAP".

I næste trin skal du indtaste din adgangskode og bekræfte med "Næste".

Indstillingerne for den indgående mailserver (IMAP/POP3) er angivet i følgende maske.

Din fulde e-mailadresse skal indtastes som brugernavn.

Normalt overtages adgangskoden automatisk fra det forrige trin.

E-mail-serveren er "mx.koerbler.com" for at komme ind.

Bekræft dine indtastninger ved at klikke på "Næste".

Indstillingerne for den udgående mailserver (SMTP) følger nu.

Tilmelding er nødvendig, så knappen skal være aktiveret hertil.

Også her skal din fulde mailadresse indtastes som brugernavn.

Som med indbakken gælder mx også her.koerbler.com som server.

Bekræft dine indtastninger igen ved at klikke på "Næste".

Endelig kan du definere dine foretrukne synkroniseringsindstillinger og dit afsendernavn.

Disse indstillinger er frit valgbare.