E-mail opsætning Thunderbird

Det følgende beskriver, hvordan du opsætter e-mail-konti med Thunderbird.

Mozilla Thunderbird er et gennemprøvet e-mailprogram, der kan bruges gratis.
Hent Thunderbird

For at kunne tilføje en ny e-mail-konto, skal du åbne "Kontoindstillinger" under "Ekstra" i hovedmenuen.
(I Thunderbird er menuen skjult som standard. Tryk på ALT for at vise den.)

I "Kontoindstillinger" finder du rullemenuen "Kontohandlinger" med muligheden "Tilføj e-mail-konto...".

Indtast venligst følgende data i indtastningsmasken:

• "Dit navn" vises som afsender for modtageren af ​​en besked.
  • Din "e-mailadresse" og det tilhørende "adgangskode".

Klik derefter på "Næste".

Indstillingerne bliver højst sandsynligt ikke registreret automatisk.
Klik derfor på "Rediger manuelt".

Grafikken nedenfor viser de indstillinger, der skal foretages.

• Vi anbefaler at bruge IMAP-kontotypen.
  • E-mail-serveren er mx.koerbler.com (til IMAP,POP3 og SMTP).
  • Du kan bruge krypteringen vist på billedet.
  • Brugernavn = e-mailadresse

Når du har foretaget disse indstillinger, skal de testes igen.

Hvis indstillingerne er foretaget korrekt, kan den nye e-mail-konto oprettes ved at klikke på "Udført" og er derfor klar til brug.