ONLINE HJÆLP

FJERNVEDLIGEHOLDELSESLØSNING

Har du en udfordring med en af ​​vores innovative webløsninger eller forstår du ikke helt en funktion? Bliv afslappet! Ofte er det bare en lille ting, og et kig på din computer er nok til at hjælpe dig.

Vores fjernvedligeholdelse er løsningen til alle sager. Dette gør os i stand til aktivt at gribe ind over for dig, uanset hvor du er. Dette er ægte onlinehjælp - når som helst og hvor som helst. Du starter blot vores fjernvedligeholdelsesløsning og giver os dit sessionsnummer (ID) og din midlertidige adgangskode. Det er det. Så kan vi få adgang til din computer og hjælpe dig. Dette fungerer også bag firewalls og uden at indtaste IP-adresser eller andre administrative forhindringer.