E-Mail

Jeg kan ikke sende e-mails - hvad kan årsagen være?

For at vi kan løse problemet for dig, skal vi vide præcis, hvad der ikke virker.

Hvis e-mails kommer tilbage, og der står noget som "XBL Blocking List" eller "Spamhaus" i svarmailen, er det meget sandsynligt, at din computer er på en "blokeringsliste". Det betyder, at din computer har en IP-adresse, der er blokeret af flere anti-SPAM-servere. Af denne grund kan du ikke sende e-mail-beskeder til visse e-mails (f.eks. til GMX-adresser). Du kan prøve at indtaste din IP adresse der, der er normalt et tilsvarende link i svarmailen, som f.eks www.spamhaus.org/query/bl

Hvordan kan jeg oprette en ude af kontorets assistent?

1. Du kan logge ind på webmail og foretage dine indstillinger der. (webmail.ditdomæne.at)
  2. Bruger: office@ditdomæne.at (indtast din e-mailadresse her)
    Adgangskode: eksempel på adgangskode
  3. Til venstre er der knappen "Automatisk svar"
  4. Automatisk svar aktiveret?
  5. Nej: for ingen meddelelse – hvis du vil slå meddelelsen fra igen
    Ja: til opsætning af feriemeddelelsen
  6. Herunder kan du indtaste den ønskede tekst og derefter gemme.

Minimumsinterval mellem to svar: 1440. Det betyder, at en person, der skriver dig to, tre, fire e-mails om dagen, kun vil modtage dit automatiske svar én gang.