HOSTING

Er der adgang til webmail?

Ja, vi tilbyder vores kunder på webhostingområdet deres egen webmailadgang. Dette giver dig mulighed for bekvemt at modtage og sende dine e-mails overalt i verden.

Er der adgangsstatistikker?

Ja, alle webhostingpakker kommer med adgangsstatistikker. Vi bruger AWStats og Webalizer som standard. Google Analytics eller Piwik kan naturligvis også integreres.

Er det muligt at sætte CronJobs op på serveren?

Ja, det er muligt at konfigurere CronJobs på serveren. Tilbagevendende opgaver såsom sikkerhedskopiering af databaser eller arkivering af logfiler kan udføres såvel som at køre kundespecifikke scripts og programmer.

Kan vi selv administrere vores e-mailadresser?

Ja. Du kan selv oprette og ændre e-mail-adresser ved hjælp af din egen administrationsgrænseflade. Du kan også konfigurere assistenter til videresendelse og ude af kontoret.

Hvilken tilgængelighed tilbydes?

For at forkorte enhver nedetid overvåges vigtige tjenester på websteder og applikationer efter behov. Fejl kan derefter videresendes direkte til supportteamet og teknikeren på stedet via SMS.

Gennem løbende overvågning af tjenesterne og automatisk SMS-besked reagerer vi indenfor få minutter ved fejl. I tilfælde af alvorlige hardwareproblemer, som ikke kan løses eksternt og kræver rejse til datacenteret, er den maksimale tid til at starte fejlfinding 4 timer. Vi garanterer 99,9 % oppetid eksklusiv forudanmeldt vedligeholdelse.

Hvilken hosting-support tilbydes?

Vi skelner mellem første, andet og tredje niveau support. Vi yder First Level Support telefonisk fra mandag til torsdag fra 08.00 til 12.00 samt fra 13.00 til 17.00 og fredag ​​fra 08.00 til 14.00. Dette supportteam koordinerer derefter andet og tredje niveaus support.

Vi tilbyder også 2. og 3. niveau 24×7 support. Internt bruger vi 1Tool som vores eget supportsporingssystem for let sporbarhed af eventuelle problemer og kundekrav.

Hvordan fungerer backup?

Alle systemer sikkerhedskopieres dagligt af et automatiseret backup-system. Sikkerhedskopieringsstrategien er i øjeblikket:

• Ugentlig fuld backup
  • Daglig trinvis backup
  • Retentionstid fuld backup 6 uger, trinvis backup 7 dage

Dataene sikkerhedskopieres via et dedikeret LAN-segment i datacentret på et såkaldt disk-to-disk niveau. Denne metode gør det muligt at genskabe data hurtigt. Databackupen omfatter kundens brugerdata samt systemdata, konfigurationer og brugerdata fra Koerbler låst inde. Hvis det er muligt, laves såkaldte dumps i databasesystemet for at sikre dataintegriteten.

Af sikkerhedsmæssige årsager er backupsystemerne ikke tilgængelige for kunden og kan kun bruges af autoriseret personale Koerbler serveres. Koerbler sikrer denne adgang for medarbejdere via VPN og SSH. Enhver datagendannelse vil som udgangspunkt blive udført gratis, også selvom kunden er skyld i (fair use).

Hvad med failover-scenarier?

Vi har en fail-over server med identisk udstyr og online spejling af harddisken.

Sikkerhedskopieres databasen også dagligt?

Ja, vi sikkerhedskopierer alle databaser for dig på daglig basis.

Hvor er datacentret placeret?

Vi hoster udelukkende vores i østrigske datacentre. Vores datacentre er lavet af fagfolk til professionelle og er udstyret med den nyeste teknologi. Sikkerheden og de perfekte miljøforhold for virksomhedens servere eller serverfamilier har højeste prioritet dér. Dette spænder fra adgangskontrol til nødstrømforsyning.