ONLINE HULP

OPLOSSING VOOR ONDERHOUD OP AFSTAND

Heeft u een uitdaging met een van onze innovatieve weboplossingen of begrijpt u een functie niet helemaal? Blijf ontspannen! Vaak is het maar iets kleins en is een blik op uw computer voldoende om u te helpen.

Ons onderhoud op afstand is de oplossing voor alle gevallen. Hierdoor kunnen wij actief met u ingrijpen, waar u ook bent. Dit is echte online hulp - altijd en overal. U start gewoon onze oplossing voor onderhoud op afstand en geeft ons uw sessienummer (ID) en uw tijdelijke wachtwoord. Dat is het. Wij kunnen dan toegang krijgen tot uw computer en u helpen. Dit werkt ook achter firewalls en zonder IP-adressen of andere administratieve obstakels in te voeren.