E-mail

Ik kan geen e-mails versturen - wat kan de reden zijn?

Om het probleem voor u op te lossen, moeten we precies weten wat er niet werkt.

Als e-mails terugkomen en er staat zoiets als "XBL-blokkeringslijst" of "Spamhaus" in de antwoord-e-mail, dan is het zeer waarschijnlijk dat uw computer op een "blokkeringslijst" staat. Dit betekent dat uw computer een IP-adres heeft dat wordt geblokkeerd door meerdere anti-SPAM-servers. Om deze reden kunt u geen e-mailberichten sturen naar bepaalde e-mails (bijvoorbeeld naar GMX-adressen). U kunt proberen uw IP-adres daar in te voeren, er is meestal een overeenkomstige link in de antwoordmail, zoals www.spamhaus.org/query/bl

Hoe kan ik een afwezigheidsassistent instellen?

1. U kunt inloggen op webmail en daar uw instellingen uitvoeren. (webmail.uwdomein.at)
  2. Gebruiker: office@yourdomain.at (voer hier uw e-mailadres in)
    Wachtwoord: voorbeeldwachtwoord
  3. Aan de linkerkant is er de knop "Automatisch beantwoorden"
  4. Automatisch beantwoorden ingeschakeld?
  5. Nee: voor geen melding – als u de melding weer wilt uitschakelen
    Ja: voor het instellen van de vakantiemelding
  6. Hieronder kunt u de gewenste tekst invoeren en vervolgens opslaan.

Minimale interval tussen twee antwoorden: 1440. Dit betekent dat iemand die je twee, drie, vier e-mails per dag schrijft, je automatische antwoord maar één keer ontvangt.