ONLINE APU

ETÄHUOLTORATKAISU

Onko sinulla haaste innovatiivisten verkkoratkaisujemme kanssa tai et ymmärrä toimintoa täysin? Pysy rentona! Usein se on vain pieni asia, ja katsominen tietokoneeseen riittää auttamaan sinua.

Etähuoltomme on ratkaisu kaikkiin tapauksiin. Näin voimme toimia aktiivisesti kanssasi missä tahansa oletkin. Tämä on todellista online-apua - milloin tahansa, missä tahansa. Käynnistät vain etäylläpitoratkaisumme ja annat meille istuntonumerosi (ID) ja väliaikainen salasanasi. Se siitä. Voimme sitten käyttää tietokonettasi ja auttaa sinua. Tämä toimii myös palomuurien takana ja ilman IP-osoitteiden syöttämistä tai muita hallinnollisia esteitä.