Viral nettmarkedsføring og synets kraft

Viral markedsføring - en nøkkel til suksess
Barack Obama er nå demokratenes presidentkandidat. Ikke mange ville trodd at han var i stand til det i begynnelsen av den interne valgkampen med Hillary Clinton.
Obama har erkjent nøyaktig hvor viktig det er å inspirere folk og med visjoner om å komme inn i egen båt. Spesielt som gründer kan du lære mye av din markedsføringsvalgkamp. Hvis en bedrift ikke vil være som alle andre, må den tilby mer og være annerledes enn alle andre.

Skal du lykkes som gründer, må du inspirere!
Obama har også klart å spre sin visjon ved hjelp av blant annet viral markedsføring. Følgende video for Obama viser nok en gang hvordan en god idé basert på viral markedsføring kan ha stor effekt for deg:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ghSJsEVf0pU]

Å være gründer handler om å selge en visjon og glede kunder. Det er noen veldig gode eksempler på eple klarer alltid å inspirere nye kunder med visjoner og å sette nye trender og standarder.
Viales markedsføring er

…en form for markedsføring som utnytter eksisterende sosiale nettverk og medier for å trekke oppmerksomhet til merkevarer, produkter eller kampanjer, med nyheter som sprer seg som en epidemi som et virus

Dette er også styrken til Internett, som lar en slik melding spre seg som et virus.
Kilde: http://de.wikipedia.org/wiki/Virales_Marketing

Send inn svaret ditt