Panorama Hotel Restaurant Steirerland

Omgivelsene i SteiermarkVi er glade for å presentere den nye nettsiden Panoramahotell i Styria i Kitzeck im Sausal.
"En vakker utsikt for kjennere" - hvis du ønsker å nyte en ferie i de sørlige Steiermarks åser, omgitt av pittoreske vingårder og en fantastisk utsikt over Karawanken til Hochschwab, Koralpe, Riegersburg til det ungarske lavlandet, er Panoramahotel Steirerland rett sted for deg.
Hotellet og restauranten i Kitzeck tilbyr en feel-good atmosfære for avslapning, og gjestene kan virkelig nyte ferien i de 12 kjærlig innredede vinbonderrommene. Besøkende på Panoramahotel Steirerland blir også bortskjemt med kulinariske herligheter. 
 
Enten det er ferske grønnsaker og salater, vilt og sopp eller kjøtt fra vårt eget dyrehold, vil restaurantens kjøkken fortrylle deg med deilige delikatesser og fine viner fra vinkjelleren.
En spesiell funksjon er terrassen, hvor gjestene kan avslutte dagen omgitt av duften av lavendel og roser. Videre er Panoramahotel Steirerland et populært reisemål når det gjelder bryllupsfeiringer eller andre spesielle feiringer. Uansett om det er private eller forretningsarrangementer, tar hotellet i Kitzeck seg av alt det organisatoriske arbeidet og gjør arrangementet ditt til en uforglemmelig opplevelse. Naturligvis stilles nødvendige lokaler og utstyr til rådighet også for bedriftskunder.
Lær mer på: www.steirerland.co.at