Erkehertug John

Nattbilde fra hotelletVi har gleden av å introdusere deg for den nye nettsiden til Hoteller Erkehertug Johann fra Bad Aussee.
SPA Hotel Erzherzog Johann står for velvære, kulinariske herligheter og ren avslapning. I hjertet av spa- og vitalitetsbyen Bad Aussee i Salzkammergut sørger selskapet for et uforglemmelig opphold med varm gjestfrihet, en harmonisk atmosfære og gode feel-good-tilbud.
"Føl deg fri" - det er filosofien til Hotel Erzherzog Johann og det er akkurat det den fantastiske utsikten du har her over de omkringliggende Aussee-fjellene sikrer. Å puste dypt er ikke bare dagens orden her i frisk luft, men også i hotellets fururom, som sørger for harmoni og en spesiell magi.
Og hvis du vil unne deg litt avslapning, er erkehertug Johanns spa-område det rette stedet for deg. Der kan hotellets gjester benytte en furubadstue, ulike dampbad, terapirom og behandlinger.
Et spesielt høydepunkt er sky spa-området.Svært nær himmelen og med en fantastisk utsikt kan du nyte freden og roen i svømmebassenget og badstuen. Johann-kjøkkenet vil da sørge for kulinariske herligheter, hvor du vil bli bortskjemt med fantasifulle, lette og friske delikatesser.
Les mer nedenfor: www.erzherzogjohann.at