Ny nettside for VIA, flyplassjournalen Graz!

steder å reise tilEkstraordinære emner og historier - det er akkurat det som gjør VIA, flyplassjournalen til Graz ute. Den presenterer med vidd, sjarm og stil Magasin for reise, nytelse, kultur og næringsliv innholdet og har inspirert en stor leserskare i over 25 år.
Vi er veldig glade for fellesprosjektet til en ny nettside og kan nå presentere den for deg i et nytt, glamorøst design.
Magasinet er imidlertid ikke bare tilgjengelig for flyplassgjester, VIA er også tilgjengelig for å sendes hjem til deg personlig eller som et innlegg i dagsavisen "Der Standard". Og med den nye nettsiden er leseglede på nett dobbelt så gøy.
 
Enten det handler om de spesielle egenskapene til vakre reisemål, nye oppskrifter, kulinariske spesialiteter, forretningstemaer eller øyeblikk av livsglede – magasinet VIA tilbyr en interessant lesepakke for reisende fra hele verden.
Hele Airport Journal, som utgis fire ganger i året, kan også leses på nett. De individuelle bidragene er også iscenesatt her med flotte bilder og inviterer deg til å bla.
Lær mer på: www.magazinvia.at