Innovative resirkuleringsløsninger – RCR online!

HLRFra avhending til resirkulering - vi er veldig glade for å kunne presentere den nye nettsiden til Gjenvinningssentralen Retznei.
Gjenvinningssenteret Retznei, forkortet RCR, er ekspert på profesjonelle og innovative avfallsløsninger for ulike typer industriavfall, byggeavfall og rivnings- og gravematerialer.
I selskapets eget sementverk i Retznei resirkuleres mineralavfall som brukt støpesand, FGD-gips, slagg og kalkavfall og nye, verdifulle råvarer produseres. For å kunne tilby den høyeste kvaliteten innen resirkuleringsløsninger, får de ansatte ved Gjenvinningssenteret Retznei jevnlig opplæring i lovbestemmelser og rammebetingelser.
I tillegg til deponiet for ufarlig avfall (byggavfallsdeponi), tar RCR seg av også deponering av avfall fra andre deponikategorier i samarbeid med morselskapet i Øvre Steiermark, Steirische Umweltservice GmbH, og med andre partnerselskaper.
Takket være flere tiår med erfaring har RCR den nødvendige kompetansen innenfor områdene containerservice, byggeplassservice, bulkavfall og mye mer. En spesiell fordel med selskapet er bærekraftig og profesjonell deponering og behandling av ikke-resirkulerbart avfall.
Finn ut mer på: http://www.rcr-recycling.at/