Utdanningssenter på landsbygda - Steiermarkhof online!

I tråd med gjenåpningen av Steiermarkhof i oktober gikk også den nye nettsiden til det moderne arrangementssenteret på nett. Vi er veldig glade for å kunne presentere dette interessante nettprosjektet for deg.
Etter et intensivt renoveringsarbeid åpnet det totalrenoverte Steiermarkhof dørene igjen i oktober 2017 og er igjen et av de mest moderne utdanningssentrene i Steiermark. I tillegg til omfattende opplærings- og videreutdanningsmuligheter, imponerer arrangementssenteret med hotell spesielt med sitt individuelle og innbydende design og fungerer dermed som et møtepunkt og kommunikasjonsknutepunkt mellom by og land.
Ved 2.184 57.273 arrangementer det siste året har rundt 20 400 kursdeltakere benyttet seg av Steiermarkhofs utdanningstilbud innen områdene «Lifestyle & Personality Development», «Nutrition & Health», «Creative Design» og «Art & Culture». XNUMX moderne seminarrom, Steiermarksalen for inntil XNUMX personer, en stor hage for gruppeaktiviteter, samt en ny hoffkokeskole avrunder konferansetilbudet på landsbygda.
Og kunstelskere går heller ikke glipp av Steiermarkhof - Hofgalerie tilbyr samtidskunst med et innovativt program og har promotert samtidskunst av nasjonale og internasjonale kunstnere siden 1971.
Utvid horisonten din - oppdag den nye siden av Steiermarkhof på: https://www.steiermarkhof.at/